Yhteystiedot

Yhteystiedot

HUOM!  Akuutit tiedustelut vain paikan päällä tai puhelimitse.

Note! Urgent enquieries only on site or by phone.

 

Ohivalinnat

NimiNumero@tuusmotor.fi
Pyörämyynti09-8366 7810pyoramyynti@
Varaosat09-8366 7820varaosat@
Huolto09-8366 7830huolto@
Varusteet09-8366 7840varusteet@
Vaihde09-8366 780info@

 

Sijaitsemme osoitteessa Hiekkamäentie 11, 04300 Tuusula. Matkaa on Helsingistä noin 20 minuuttia ja olemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Tuusulantien varrella
.

Avoinna ark 10-18.00la 10-14.00.   ...paitsi heinäkuun lauantait, jolloin ajattelimme itsekin harrastaa moottoripyöräilyä ja tutustua Suomen hienoihin kohteisiin.

Yritys

 

TuusMotor Oy on vuonna 1984 perustettu perheyritys, jossa työskentelee seitsemästä kahteentoista ihmistä vuodenajasta riippuen.

Tuusmotor myy uusia ja käytettyjä moottoripyöriä, mopoja, skoottereita ja mönkijöitä. Valikoimaamme kuuluvat moottoripyöräilyn varusteet, varaosat, moottoripyörävuokraus sekä huolto- ja korjaamopalvelut. Lyhyesti ilmaistuna meiltä saat kaiken, mitä moottoripyöräilyssä tarvitset!

Pyörämerkeistä meillä on edustettuna Suzuki, Kawasaki, Ducati, Vespa, Piaggio, Beta, Derbi, Fantic, Gilera ja Mash. Mönkijäedustukset ovat CF Moto, Kawasaki, Kymco ja Suzuki. Luonnollisesti meiltä löydät myös näiden merkkien varaosa- ja huoltopalvelut.

Varustepuolelta löytyy IXS, Dainese, Held, TCX, Arai, Schuberth, Shoei, Sweep, Lazer ja paljon muita laatumerkkejä. Varusteissa nyt paljon poistotarjouksia.

Meiltä saa tilaamalla myös kattavasti varaosia, varusteita ja tarvikkeita mönkijöihin ja kelkkoihin.

Tuusmotor on seuraavien merkkien valtuutettu merkkihuolto: Suzuki, Kawasaki, Honda, Ducati, MV Agusta, Vespa, Piaggio, Beta, CFMoto, Kymco, Gilera, Derbi, Mash ja Fantic.

 

1984

 Muistatko vielä vuoden 1984?

Vuonna 1984 Dingo teki läpimurtonsa, Matti Nykänen voitti sekä olympiakultaa että -hopeaa ja Pohjanmaalle iski laajamittainen tulva. Neuvostoliitto boikotoi Los Angelesin kesäolympialaisia ja Suomen ensimmäinen koeputkilapsi syntyi. Martti Vainio myönsi saaneensa tietämättään anabolisia steroideja sekä testosteronia. Michael Jacksonin hiukset syttyivät tuleen Pepsi-mainoksen kuvauksissa ja Miami Vice-teeveesarja alkoi. Ronald Reagan voitti Walter F. Mondalen USA:n presidentinvaaleissa ja Apple lanseerasi Macintosh-tietokoneen.

Tuona ihmeellisenä vuonna 1984 Tammikuun lopussa aloitti toimintansa myös Tuusmotor. Myymälätilat sijaitsivat Tuusulan Koskenmäellä Elannon vanhassa puutalossa. Valikoimissa oli mm. Suzuki- ja Kawasaki -moottoripyöriä sekä kotimaassa valmistettuja Suzuki Solifer -mopoja. Uusinta uutta oli myös Suomen ensimmäisiä moottoripyörien renkaille suunniteltu renkaan tasapainotuskone.

Tuusmotor toimi ensimmäiset kaksi vuotta Koskenmäellä ennen siirtymistään Sulan teollisuusalueelle, jossa liike vielä tänä päivänäkin sijaitsee. Sulan alueella, kymmenien autoliikkeiden ympäröimänä, moottoripyöriä on myyty ja huollettu muutamassakin eri osoitteessa.

Tuotemerkit ovat vaihtuneet vuosien saatossa, osa elää edelleen vahvoina osa lienee jo kokonaan kuopattukin. Tietyt vahvan laatuleiman päällensä saaneet merkit, kuten mm. Suzuki, Kawasaki ja Arai ovat tuotemerkkeinä pysyneet valikoimissa jo 35-vuotta.

Jos on tuotemerkit vuosikymmenten saatossa muuttuneet, niin samoin on henkilökunnassakin vuosien saatossa vaihtelua ollut. Monille pitkäaikaisille asiakkaille tuttuja naamoja Tuusmotorista ovat mm. nykyään MotoGP-ympyröissä vaikuttavat Aki Ajo sekä Jorma Saarinen, moottoriliiton Kurt Ljunqwist  sekä rengasmaahantuoja Motorenkaan Jari Ourila. Moni muukin varsinkin moottoriurheilupuolelta tuttu kasvo on vuosien saatossa Tuusmotorissa työskennellyt.

Kolmenkymmenen vuoden aikana on moni muukin asia muuttunut. Moni nuori moottoripyöräilevä hurjapää ei enää ole aivan yhtä nuori. Moni on löytänyt tiensä moottoripyörien pariin ensimmäistä kertaa vasta kypsemmällä iällä ja naisten osuus motoristeita on moninkertaistunut. Pyörämallejakin on enemmän kuin koskaan aiemmin ja pyörätapahtumia kesän jokaiselle viikonlopulle.

Pyöräilykulttuurin kehittyessä myös palvelut ovat kehittyneet. Perusasiat Tuusmotorissa ovat kuitenkin pysyneet ennallaan. Päätoimintaamme on edelleen uusien ja käytettyjen ajoneuvojen myynti, huoltopalvelut sekä ajovarustevaruste- ja varaosamyynti. Rakkaus moottoripyöräilyyn on kestänyt läpi vuosikymmenten ja sen mukana aito kiinnostus asiakkaan asiaan. 

Tervetuloa Tuusmotoriin!

 -Pekka Åberg

Ota yhteyttä

Laskutusyhteystiedot:

Laskut ensisijaisesti verkkolaskuna:
Verkkolaskutusosoite: 003720078243
OVT-koodi: E204503

Toissijaisesti sähköpostilla:

TuusmotorOy.FI.P.152040-2 [ät] docinbound.com

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja ja vain PDF-muotoisena.

Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien sähköpostiosoite on

info [ät] tuusmotor.fi

Maaposti (vain omalla riskillä!):

Tuusmotor Oy
PL 43283
00062 LASKUTUS