Prätkällä töihin

MUISTETAAN MOOTTORIPYÖRÄILYN ILO PRÄTKÄLLÄ TÖIHIN -PÄIVÄNÄ PERJANTAINA 5.6.!

 

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä järjestetään tänä vuonna perjantaina 5.6.2020. Haluamme muistuttaa moottoripyöräilyn ilosta ja kannustaa kaikkia Suomen motoristeja ajamaan silloin työmatkansa kaksipyöräisellä!

 

Motoristeja innostetaan myös julkaisemaan kuva itsestään tai työmatkastaan tunnisteella #prätkällätöihin.

Jokainen moottoripyörän satulassa istunut tietää, että moottoripyöräily on hieno harrastus ja keino nollata ajatuksia ja nauttia vapauden tunteesta. Moottoripyöräily on monelle terapiatuokio työpäivän päätteeksi, ja siksi se onkin myös kätevä tapa kulkea työmatkoja! Varsinkin tänä keväänä moottoripyöräily on hyödyllinen vaihtoehto työmatkojen kulkemiseen, kun paikallisliikennettä on monin paikoin supistettu ja fyysisiä kontakteja halutaan edelleen välttää.

Tänä vuonna Prätkällä töihin -päivän teemana on terveydenhuollon tukeminen. Teknisen Kaupan Liiton moottoripyöräjaosto lahjoittaa jokaisesta koeajosta euron terveydenhuollon suojavarusteiden hankintaan. Kesän lopuksi moottoripyöräjaosto kerää koeajojen määrät ja lahjoittaa sen mukaan euroja terveydenhuollon ammattilaisten tueksi.

 

Lisätietoja Prätkällä töihin -päivästä:

https://www.tekninen.fi/uutiset/pratkalla-toihin-paiva-5-6-tukee-terveydenhuollon-ammattilaisia/