Suomen MP-Kauppiaiden julkaisu 1.4.2020

1.4.2020Me MP-Kauppiaat olemme sitä mieltä, että suomalaisilla on kaikkein korkein työmoraali. He ovat rehellisiä, ahkeria ja kunniaksi suomalaisuudelle. Nyt jos koskaan on hyvä hetki miettiä miten turbovauhtia kasvanut maailmanlaajuinen ostosparatiisi nimeltä internet, ”tukee” ostoissasi meitä suomalaisia yrittäjiä.

Kaikkea mitä olet tottunut tilaamaan netin yli maailman eri kolkista – voisitko ostaa sen suomalaiselta yrittäjältä myöskin netistä – tai vaikka kivijalkakaupasta ja pitää sen rahan Suomessa kierrossa? Monta kaltaista tuotetta löytynee pitkin maailmaa, mutta voisitko antaa mahdollisuuden sille omalle kauppiaallesi tehdä myös tarjouksen tuotteesta, mitä olet hankkimassa?

Jos ei muuta niin tutustut ainakin paikalliseen alan yrittäjään, saat kasvot kaupanteolle ja mahdollisesti se tuote lähtee ihan samalla hinnalla, kuin tilatessa se rajojemme ulkopuolelta ja autat pitämään MP-kaupan työntekijät työllistettynä ja palvelemassa motoristejamme.

MP-alan julkaisut tuovat moottoripyörät ja niiden tarvikkeet myös kodin penkille ja auttavat siivittämään vallitsevan harmauden yli. Suomalainen sisu on kasvattanut meille tämän oman pohjoisen kolkan, jossa nyt jos koskaan on aika mennä rinnakkain tuulta päin – yhdessä me selvitään tästä!

Lataa alta kommenteista "Suosi suomalaista yritystä" logo ja jaa yhteistyöverkostoosi.

Keväisin terveisin, Suomen MP-Kauppiaat ry, Anu Åberg, pj.